miercuri, 6 februarie 2013

Adaptarea fluxului (ploaie) energetic la cerintele personale


Fluxul energetic este programat să lucreze la nivelul mental cauzal deci trebuie specificate condiţiile în care doriţi să lucraţi. Dar nu puteţi să schimbaţi nivelul vindecător care are loc.
Deci dacă aveţi migrene trebuie să spuneţi de exemplu: Eu...(numele) cer acest flux/ ploaie energetică Christică să lucreze pe migrenele mele, sau orice altceva. Poate fi anxietate, depresie, criză de bani, picioare cu probleme, dureri de spate, etc. Deci poţi să specifici dar va funcţiona numai pe planul cauzal mental. Puteţi să simţiţi potolirea instantanee a suferinţei sau depinde de cât de puternic este ego-ul şi rezistenţă mentală. În acest caz trebuie să repetaţi exerciţiul de mai multe ori pe o perioadă de timp pentru că merge încet eliberarea condiţiilor şi cauzelor de la nivelul cauzal mintal.

Când cereţi pentru partenerul său copilul vostru utilizaţi-l în acelaşi mod, dar spuneţi cer ca fluxul/ ploaia energetică să fie utilizată pentru .....(nume), pentru cutare problemă, pentru a fi vindecat la propria sursă din planul mental şi cauzal.
Vizualizaţi persoana mergând în interiorul fluxului de forma unui cocon, înconjurându-l în energie albă violet albă şi aurie, deoarece este o energie Christică. Ea nu are nevoie de cererea permisiunii receptorului atâta timp cât intenţia voastră este pură. Energia Christică nu este coruptibilă în nici un chip sau formă. Ea va lucra gentil să dizolve, să vindece sursa cauzală a problemei. Ea poate fi utilizată pentru orice problemă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu