miercuri, 6 februarie 2013

Meditaţia cu Lumină

Vă aşezaţi comod, fie întinşi pe spate, fie şezând cu spatele drept, şi încercaţi să vă liniştiţi mintea, lăsând la o parte stressul, gândurile şi grijile de peste zi.
Vă îndreptăţi atenţia asupra nărilor şi felului în care aerul curat intră în organism, apoi vă gândiţi la plămâni şi la felul în care se umplu şi se golesc de aer. Apoi ne gândim că fiecare respiraţie alimentează plămânii şi pune în mişcare inima, care purifică sângele şi aduce energie fiecărei celule a corpului nostru. Fiecare respiraţie alimentează inima şi astfel întreg corpul, atât fizic cât şi energetic. VIZUALIZAŢI acest lucru.
După câteva respiraţii cu un ritm relaxat şi profund, vom cere în mod conştient lumină: “Cer Divinităţii Lumină Albă şi curată atât cât îmi este necesar, aici şi acum”.
Vom percepe Lumina intrând în nări odată cu aerul, prin plămâni şi de acolo în sânge, purificând fiecare organ, fiecare ţesut, fiecare celulă, expirând tot ceea ce nu ne trebuie: toxine, frici, emoţii negative, griji şi alte impurităţi, fie venite din noi, fie de la alţii.
Odată umpluţi pe interior cu Lumină Albă, putem trece la partea a doua a exerciţiului. Având destulă Lumină Albă în interior, vom inspira în continuare Lumină, dar vom expira tot lumină, cu care ne vom umple aura. Vom crea în jurul nostru un ou sau o sferă de energie care cu fiecare expiraţie se va umple cu o lumină blândă, albă, care vă curăţa toate corpurile noastre subtile de ceea ce am acumulat.
După ce am terminat de umplut atât corpul cât şi aura noastră, ne putem opri sau merge mai departe, umplând întreaga cameră şi casa cu Lumină.
Vizualizarea Luminii Albe în jurul vostru şi în jurul altora – precum şi în jurul Pământului – este a o metodă minunată de înălţare spirituală.
Când simţim că este destul, iar necesarul a fost satisfăcut, vom mulţumi sursei universale pentru Lumina dăruită şi vom medita la darul pe care l-am primit, conform principiului “cere şi ţi se va da”.
Veţi simţi fiecare organ sănătos, luminos şi odihnit, veţi simţi puritatea adusă de această Lumină, ca după un duş revigorant ce ne purifică de tot ceea ce am adunat, vom vedea sau simţi culorile aurei noastre mai vibrante şi mai strălucitoare decât curcubeul, infinite ca sclipiri şi nuanţe, curgând armonios şi circulând de jur împrejur în mod natural, fără piedici.
Respiraţi cu nările, respiraţi cu plămânii, cu inima, cu întreg corpul şi cu întreg sufletul atât cât aveţi nevoie!
Fie că mereu Lumina să fie cu voi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu