duminică, 16 iunie 2013

Sinteza a culorilor aurei:


Rosu: Activi, puternici, energici cu manifestare fizică, competitie, pasiune, curaj, vointă.

Portocaliu: Creativi, individualisti, independenti, le plac provocarile, integrează calităti fizice si mentale.

Galben: Sociabili, jucăusi, mereu in miscare, optimisti, isteti, le plac petrecerile, sunt veseli, deseori bine dispusi, le place să fie in centrul atentiei si inconjurati de prieteni.

Verde: echilibrati, armoniosi, le place natura, iubitori de oameni si animale, deschisi, extrovertiti, prietenosi, comunicativi, trăiesc mult in inimă.

Albastru: iubitori, grijuli, ocrotitori, le pasă de altii, le place să ajute, altruisti, sensibili, intuitivi, invată pe alti că fără iubire nu contează nimic.

Indigo: sensibili, idealisti, interiorizati, fideli, sentimente profunde, sinceri, stiu mereu ce au de făcut, cum să gandească, cum să simtă etc, nu acceptă să l-i se spună. Nu pot fi convinsi să trăiască după ideile, convingerile si standardele altora. Nu trateaza viata prin prisma mintii rationale ci au legătură cu planul spiritual si intuitie.

Violet: dinamici, carismatici, sensibili, cu inclinatii artistice, vrajă, mister, au intuitie si cunoastere, combină calitătile rosii si albastre la un nou nivel. Sunt conectati cu puterea universală, pretentiosi, independenti, iubitori de libertate.

Lavanda: Imaginativi, visători, transfigurare.

Alb / Cristal: fragili
, spirituali, conectati cu unitatea spirituală, tăcuti, pasnici, sensibili, retrasi, introvertiti, vindecare, pace.

Aura este o energie care inconjoară trupul uman dar si toate fiintele vii. Este in legatura cu activitatea chakrelor si reflecta starea individuala de constiinta. Culorile aurei ne dau informatii despre calitatea constiintei, cat si despre energia vitala, emotii si gandurile persoanei.

Aura are formă ovală şi are o întindere în mod obişnuit de 2-2,5 metri. O aură puternică şi sănătoasă este un scut pentru energiile negative şi dezechilibrate. O aură slăbită are ca rezultat scurgerea de energie. In aglomeraţii umane aura se restrânge. În natură şi spaţii largi, aura se extinde. Unele persoane cum sunt maeştrii şi vindecătorii pot avea aura mai mare.

Aura poate fi văzută de cei care au aceste calităti. In vremurile de demult unii oameni vedeau aura sfintilor si ii reprezentau cu o aureola in jurul capului. Aura poate fi pusă în evidenţă prin fotografie kiriliană sau cu un aparat de tip auradiagnostic care reface semnale bioelectrice în imagine reconstruită a aurei şi chakrelor suprapusa pe o poza. Este un aparat deja cunoscut. L-am experimentat si eu in două randuri si pot spune că nu este unul precis. O alta metodă este măsurarea aurei cu un pendul sau cu baghete de biolocaţie în formă de „L”.

O metodă mai simplă si mai sigură insă este folosind un test care are mai multe intrebari pentru aflarea culorilor aurei. Daca doriti sa faceti acest test puteti sa mi-l cereti si am sa vi-l trimit.

Culoarea aurei vorbeste despre natura omului dar si despre starea lui emotională, mentală si spirituală. Aura şi culorile ei se schimbă în funcţie de stările psihice şi de conştiinţă.

De exemplu cineva care studiază si face mereu o muncă intelectuală are culoarea galben in aură care rămane destul de stabilă. Dacă cineva are in aură preponderent culoarea violet inseamnă ca e foarte sensibil si este mereu in căutare interioară. Culoarea violet e in general destul de stabilă. La fel si cei cu rosu. Cei care au culoarea verde mai ales in aură pot sa isi schimbe usor culoarea aurei.

Schimbarea aurei poate fi de scurtă durată, de exemplu după meditatie sau terapie. Sau de lungă durată, de exemplu cineva care a avut mereu rosu, oranj sau galben si trece printr-o transformare spirituală profundă deveind violet inchis. O schimbare din culori apropiate nu este o schimbare profundă.

Totusi există o culoare de bază sau o combinatie de culori proprie fiecărui om.
La fel cum diferitele culori se potrivesc armonios sau dizarmonios, tot asa oamenii sau personalitatile lor, se potrivesc armonios sau nu, in functie de ce compozitie de culori are fiecare in aura sa. De asemenea, fiecare culoare ne poate spune pentru ce profesii avem inclinatie.

Echilibrarea aurei înseamnă a-ţi face un câmp auric armonios curat şi întreg.
Există multe modalităţi de a vitaliza şi consolida aura. Gândirea pozitivă, vindecarea, meditaţia, dieta sănătoasă, yoga, taijiquan, qigong, exerciţiile fizice, dansul, muzica, incantaţile, mantrele, vizualizarea unei culori de care simţi ca ai nevoie, sau în mod special a culorii albastre, lumina soarelui şi aerul proaspăt sunt, pe langă multe altele, mijloace de consolidare a câmpului aurei. Un alt instrument sunt cristalele de cuarţ, în special cele cu vârf dublu, pot fi folosite pentru a întării şi a echilibra aura.

O altă modalitate de a amplifica energia protectivă a câmpului auric este de a medita într-o piramidă. Aceasta poate fi fizică sau poate fi o piramidă de Lumină din planele interioare. Folosiţi tehnica de creare vizualizare a piramidei de Lumină din dimensiunea a cincea despre care am vorbit la curs.
©Lumina-Ascensiunii Toate drepturile de autor sunt rezervate. Nici o parte a acestui text nu poate fi reprodus, copiat sau distribuit fara a mentiona sursa si a include acest text, un link la aceasta pagina web, si fara modificare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu