joi, 29 septembrie 2011

CORESPONDENŢE între stările noastre psihice şi circulaţia energiilor prin meridiane şi NADI-uri.

Mânia este în legătură cu perturbarea energiei în meridianul Ficat şi în meridianul Vezică biliară. Lipsa energiei prin aceste două meridiane duce la stări de indecizie. Excesul de energie prin aceste două meridiane duce la stări de irascibilitate.
Teama este în legătură cu perturbarea energiei în meridianul Vezică urinară şi în meridianul Rinichi. Lipsa energiei prin aceste două meridiane duce la stări de neîncredere, îndoială şi dubiu cu privire la orice situaţie cu care ne confruntăm. Excesul de energie prin aceste două meridiane duce la nesăbuinţă şi la stări de curaj nebunesc.
Stările frecvente de supărare sunt în legătură cu perturbarea energiei în meridianul Intestin gros şi în meridianul Plămân. Lipsa energiei prin aceste două meridiane duce la tendinţa de a ne face mai mereu griji şi la melancolie. Excesul de energie prin aceste două meridiane duce la stări de reticenţă şi la o lipsă a deschiderii afective.
Bucuria este în legătură cu meridianul Trei Focare şi cu meridianul Stăpânul Inimii. Lipsa energiei prin aceste două meridiane duce la stări de confuzie. Excesul de energie prin aceste două meridiane duce la stări de nefericire şi suferinţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu