duminică, 20 mai 2012

COMBINAŢII PT. DEZLEGĂRI

VRĂJI, FARMECE

Extras din cartea:SĂNĂTATE PRIN REIKI
ÎNDRUMAR PENTRU ÎNCEPĂTORI (ŞI NU NUMAI)
ÎN SISTEMELE REIKI USUI ŞI KARUNA® REIKI
SFATURI, MEDITAŢII, COMBINAŢII, ALGORITMI
C. Daniela


- CKR + toate simbolurile Reiki
- CKR invers cu intenţia de a scoate la lumină persoana, obiectul, în cazul în care legăturile sunt făcute cu Lumină
- HSZSN folosit contra magiei negre
- ZONAR + HALU cu intenţia de a curăţa corpul de farmece trimise. Se poate folosi SHANTI pe chakra a 6, în cazul în care farmecele sunt făcute pentru a nu vedea (că vi s-au făcut vrăji).
- DKM + CKR activarea palmelor, apoi aplicaţi pe chakrele 1 şi 2 DKM + CKR pentru a le deschide, cu intenţia de a se elimina argintul viu. Se dă Lumină chakrelor a II-a şi I cu palmele activate. Pentru cei iniţiaţi şi în Karuna activaţi palmele cu ZONAR + HALU, aplicaţi pe chakrele 1 şi 2 (faţă şi spate) ZONAR + HALU.
- RAMA + HALU pe chakra pe care simţiţi că i s-au făcut „legături” pacientului. Arhanghelii Mihail şi Rafael, sunt rugaţi să taie şi să anihileze respectivele legături.
- DKM+ CKR+ SHK+ HSZSN+ DKM activate în palme, pentru cununi legate (se trimite Lumină la distanţă cu algoritmul: „Trimit Lumină pentru dezlegarea cununiilor lui (nume), după Voia Lui Dumnezeu, spre binele lui suprem.” Dacă sunteţi iniţiaţi în Karuna Reiki puteţi trimite Arhanghelii cu sabie pentru a tăia aceste legături).
- CKR + RAMA se activează între victimă şi atacatorul psi, blocându-l astfel prin interpunerea Arhanghelului Mihail. Se pot invoca Arhanghelii Vin¬decători pentru refacerea câmpurilor sparte.
- Altă metodă de apărare contra „vrăjilor”: CKR+SHK+HSZSN+DKM, deasupra chakrei 7 şi pe fiecare chakră în parte. Apoi Zonar+Halu+Rama pe fiecare chakră în parte şi deasupra chakrei 7. Simbolurile din Usui Reiki, deschid Sursa de Lumină pe dvs, vă curăţă, elimină din structurile dvs., energiile negative. Cele trei Simboluri din Karuna conectează la Arhanghelii Gabriel, Rafael şi Mihail, iar prin intermediul lor se pot tăia legăturile energetice prin care atacatorul (vrăjitorul) s-a conectat la dvs. şi vă curăţă, etc..

2 comentarii:

  1. Buna ziua.Doresc sa comand aceasta carte dar se pare ca nu o pot face prin butonul "Cumpara cartea".Cum altfel o pot face?Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum pot comanda aceasta carte? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere