vineri, 25 mai 2012

KIRON ÎN CASE

Interpretarea lui Chiron în diferite case
Casa I: cercetarea individului este principala sa motivaţie. Tipul evoluat este un ghid bun cu un spirit foarte deschis. El poate deveni un vindecător, un om de spirit, un îndrumător, un instructor, iar uneori un guru.
Casă ÎI: satisfacerea dorinţelor individului este ceea ce îl motivează cel mai mult. El poate să-i ajute pe cei strâmtoraţi. Este senzual şi atras de putere. Are o lecţie de învăţat în privinţa banilor şi a posesiunilor.
Casa III: individul caută libertatea absolută. El este înlănţuit de propriile instincte. Tipul evoluat are umor, dar la tipul mai puţin evoluat acest umor este nesănătos. El caută să acumuleze cărţi, cunoştinţe, informaţii. Caută de asemenea, o legătură frăţească cu un guru. Un interes particular îi motivează viaţa.
Casa IV: individul are sentimentul că aparţine omenirii în totalitate să. El îşi influenţează anturajul. Are simţul eternităţii şi respectul tradiţiilor, când eşuează este disperat.
Casa V: creativitatea individului este originală. Este un actor tipic. Are de învăţat lecţii cu privire la iubirile sale şi la copiii săi. În place să seducă şi să strălucească. El este un apărător al expresiei libere.
Tipul mai puţin evoluat nu caută decât satisfacerea propriilor plăceri
Casa VI: Cercetarea individului îl împinge în serviciul altuia. El are simţul datoriei şi al responsabilităţilor. Se teme că va fi manipulat de către altul. Îi este teamă de legături profunde datorită riscului de separare. Cercetarea sa poate fi un lucru deosebit. Uneori o problemă de sănătate poate reclama o mare disciplina. Va trebui să-şi găsească echilibru între spiritual şi material. Pesimism.
Casa VII: individul caută întâlniri şi uniuni. Are nevoie de dreptate şi de egalitate. Toate relaţiile sale reprezintă tot atâtea lecţii. Cercetarea sa se realizează, în general, în colaborare. Viaţa socială (artistică chiar) este capitala. Doreşte să creeze armonia în orice domeniu. Improvizează.
Casa VIII: Individul va trebui să înveţe să-şi stăpânească instinctele (agresivitate şi senzualitate). Dispune de o mare energie pe care trebuie să o canalizeze. Este un cercetător rece şi disciplinat. Puternică dorinţa sexuală de sublimat, lecţii asupra morţii, sexului şi puterii.
Casa IX: tot ceea ce este ascuns misterios, necunoscut, străin îl atrage; individul este persuasiv, iscoditor, senzitiv, filozof şi vizionar. El depăşeşte toate provocările. Călătoreşte la niveluri subtile (vis, imaginaţie creatoare, călătorie în astral).
Casa X: individul este foarte original, activ şi dur cu sine însuşi. În cariera să, el utilizează metode originale şi de avangarda. Îşi alege teluri foarte dificile. El face lucrurile serios, fără a se lua în serios. Reuşită poate motiva cercetarea.
Casa XI: individul este în fruntea unui grup pe care îl ghidează spre o nouă eră. Lecţia să consta în a şti să-şi aleagă prietenii şi să ajute oamenii să-şi exprime talentele. El este un vizionar, un creator, un idealist, chiar un revoluţionar. Proiectele sale sunt importante. Tendinţe spre universalitate şi fraternitate.
Casa XII: individul are tendinţa de a se replia în sine, pentru a cerceta adevărurile şi cunoştinţele ascunse. El poate să se sacrifice pentru cercetarea sa. Transformarea sa trece printr-o cufundare în tenebre, de unde va ieşi total transcens. Tendinţa spre surmenaj şi, uneori spre aroganta. Îşi înconjoară viaţa personală cu un val de ceaţă. Poate avea revelaţia vieţilor anterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu