miercuri, 13 iulie 2011

Activarea corpului de lumină în dimensiunea a cincea

Activarea corpului de lumină în dimensiunea a cincea
În dimensiunea a cincea suntem liberi de ciclu pământean al morţii şi renaşterii. Aceasta a cincea dimensiune este lumină pură, unde orice manifestare are loc prin gând , în timp ce pe pământ ea se realizează prin combinarea gândului + acţiune câteodată fiind necesară foarte multă acţiune. Una dintre cheile activării o reprezintă deschiderea chakrei inimii astfel încât o spirală a energiei hristice să emane din aceasta.
Procesul activării corpului de lumină şi pregătirea pentru ascensiune implică o transformare a conştiinţei dar şi o schimbare în corpul fizic la nivel celular.
Ce implică activarea corpului de lumină?
Activarea corpului de lumină stabileşte legătura dintre chakrele inferioare, chakrele superioare şi chakra inimii. Aceasta va fi deschisă iar dumneavoastră veţi fi învăluiţi de energia iubirii. Inima va fi activată prin intermediul a trei frecvenţe diferite ce vă vor ridica vibraţiile energetice nu numai a energiei propriii ci şi a celulelor. Astfel activarea corpului de lumină va aduce corpul celular şi memoria acestuia în conştiinţa superioară ce este reprezentată de divinitatea voastră.
Tehnica de activare a corpului de lumină este destinată să realinieze corpul fizic şi să îl înconjoare cu noi frecvenţe energetice, fiind un instrument spiritual valoros pentru a vă ridica nivelele vibraţiilor personale, de a vă elibera de modelele negative de gândire şi de a vă orienta conştiinţa spre propria fiinţă.
Activarea are loc în aura studentului prin intermediul unei proceduri dezvăluite de fiinţele superioare din constelaţia Pleiadelor. În mod uzual, obişnuit procedura ia în jur de 15-20 de minute. Spre deosebire de alte metode cunoscute de activare a corpului de lumină aceasta nu necesită o pregătire specială. Această metodă se adresează inimii şi sufletului deopotrivă. Tot ceea ce este necesar va fi o minte deschisă, un spirit dornic de cunoaştere pentru a experimenta un nivel profund al iubirii necondiţionate şi a experimenta unitatea conştiinţei.
Care sunt beneficiile activării corpului de lumină?
Regăsirea echilibrului şi a centrării proprii Experimentarea puterii personale O mare cunoaştere a identităţii proprii Conştientizare a tuturor nivelelor componente ale fiinţei voastre Vindecarea profundă emoţională Creşterea acceptării şi echilibrului O gândire mai clară Mai multă centrare, autoîncredere, respect de sine, focalizare Experimentarea deplină a divinităţii dumneavaostră O recunoaştere a drumului spiritual al sufletului

Seminar susţinut de dl. dr. Aurelian Curin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu