sâmbătă, 16 iulie 2011

INLĂTURĂ LEGĂTURILE ENERGETICE

INLĂTURĂ LEGĂTURILE ENERGETICE
1.Ne asezam in pozitia psihica, inchidem ochii, ne relaxam si ne impamantam.
2. Facem sa circule energia prin corpul nostril timp de aproximativ un minut.
3. Ne imaginam propria aura si o purificam conform indicatiilor anterioare.
4. Dupa ce ne-am curatat aura si energia circula in mod corespunzator, ne focalizam atentia asupra primei chakre, asa cum am facut in etapa a doua a subcapitolului: ,,Deschiderea si inchiderea chakrelor". Privim (daca putem vedea) sau cream imaginea primei chakre si sesizam legaturile din aceasta. Daca nu reusiti de la inceput, perseverati. Nu va descurajati. Daca descoperim legaturi in prima chakra, ne imaginam cum mainiie patrund in aura, ajung la chakra si smulg legaturile. Legaturile pot fi mai mari sau mai mici, mai subtiri sau mai groase, se pot extrage mai greu sau mai usor. Nu trebuie sa ne speriem. Majoritatea legaturilor se desprind foarte usor, fara sa ramana" nici un fel de orificiu in chakra. Daca unele legaturi nu se lasa indepartate, ne punem intrebarea (pe care o adresam legaturii), cine este autorul, urmarim directia in care se indreapta legatura respectiva, pana cand vedem, realizam imaginea optica sau simtim cine este cel care ne-a implantat aceasta legatura. Poate fi un om apropiat, un bun prieten sau chiar sotul (sotia), poate fi un sef sau un subordonat, poate fi chiar cersetorul caruia i-am dat de dimineata o moneda. Poate fi oricine, chiar persoane care au murit cu ani in urma. Trebuie doar sa privim cu multa atentie si sa credem ca omul care ne apare pe ecranul mental este autorul legaturii. in cazul in care ne apar mai multe persoane, ne vom ocupa de distrugerea fiecarei legaturi separat. Urmarim traseul legaturii pana la autorul acesteia, caruia ii multumim pentru interesul aratat si ii explicam ca nu dorim sa fim ,,legati". Daca aceasta persoana doreste sa pastreze legatura cu noi, ii propunem sa o transfere in planul constient fizic, nu in planul astral. Apoi revenim la prima chakra si extragem legatura respectiva. Ea trebuie sa iasa cu usurinta. Daca, orice am face, legatura nu poate fi inlaturata, este posibil ca in realitate sa nu dorim inlaturarea ei. In acest caz putem lasa legatura, dar sa recunoastem ca este optiunea noastra. Daca vom inlatura o legatura pe care de fapt nu dorim sa o inlaturam, ea revine. Sistemul de comunicare prin aceasta legatura exists deja. Prezentul exercitiu are drept scop sa ne ofere alternativa de a permite sau nu altor persoane sa ne foloseasca energia sau sa o amestece cu a lor. 5. Cand ne eliberam de toate legaturile din prima chakra, trecem la a doua. Efectuam si aici toate opera|iunile de la punctul 4, apoi, pe rand, repetam aceleasi operatiuni cu toate celelalte chakre, inclusiv chakrele de la maini si de la picioare.


6. Dupa ce am extras legaturile din toate chakrele, cream imaginea mentala a unui suvoi de apa curata si cristalin care ne scalda sistemul energetic, patrunzand prin Sahasrara (chakra din crestet), in jos pana la Muladhara chakra (putem trimite acest suvoi si prin chakrele de la maini si picioare), apoi trece prin impamantare si se scurge spre centrul Pamantului, unde este neutralizat.
7. Acum cream imaginea vizuala a unei energii neutre, curate si clare, de culoare aurie stralucitoare, care invaluie intregul nostru sistem energetic si intregul corp.
8. Ne imaginam mainile cum netezesc aura de la cap la baza picioarelor.
9. Iesim din transa. Facem ceva care sa ne convinga" de realitatea corpului nostru: ne spalam pe fata, bem o ceasca" de ceai sau cafea, ori ne imbratisam cu un prieten. Acesta este cel mai dificil exercitiu din cele prezentate pana acum. In restul zilei trebuie sa aveti grija de voi.
fragment din Initiere in bioenergie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu