sâmbătă, 19 noiembrie 2011

ASTROLOGIE - LILITH

Lilith în case

Pastrand analogia semn-casa, Lilith isi face resimtita influenta la nivel concret, material, in diferite domenii ale existentei.
Lilith in casa I-a
Indica o personalitate extremista, uneori megalomana, alteori inhibata (cu frustrarile de rigoare). Nativul poate fi marcat de tendinte violente, distructive (sau autodistructive). Dificultati in gasirea identitatii proprii, in centurarea propriei personalitati (care este profund dezarmonioasa). Manifestarea fiintei va fi marcata de incercari ale focului, de frica (generand apoi agresivitatea) de obsesii sexuale (uneori atractia spre o sexualitate pervertita).
Lilith in casa a II-a
Indica extremismin raport cu banii si valorile materiale. Fiinta va cunoaste tentatii materiale si incercari (spirituale) ale pamantului. Nativul poate cumpara sau vinde (cu bani) servicii sexuale (prostitutie sau client al prostituatelor). Inclinatie catre lacomie,lene gelozie, posesivitate. Posibile practici magice realizate pentru a obtine bani (ritualuri pentru bani, talismane, etc.) Venituri secrete.
Lilith in casa a III-a
Indica o fiinta avand o minte dezarmonioasa, cu clare tendinte demonice. Nativul va fi marcat de indoiala, eruditie sterila, intelegere eronata si inceracari ale aerului. Posibile relatii sexuale cu rude colaterale (frati, surori, veri) sau persoane din anturaj. Dificultati legate de studiile primare, si medii, de comunicare, generand frustrari intelectuale. Posibilitate de a afla informatii secrete si a le dezvalui in mod imprudent incercarile vin, in acest caz, prin intermediul anturajului (fiintelor apropiate).
Lilith in casa a IV-a
Indica o fiinta care poate fi marcata de incercari psihice de tipul himerelor si de incercari (spirituale) ale apei, mai ales de incercari de tip imaginar. Fiinta poate trai emotii extreme si stari psihice negative (depresie), receptivitate dezarmonioasa, catre hranire de tip demonic (vampirism energetic, sau altfel spus, preluarea energiei din aura celorlalti). Relatii familiale pline de atasament, gelozie, posesivitate accentuata. Semnul fiintei poate fi marcat de cosmaruri, iar actul alimentatiei de lacomie. Tensiuni familiale, dificultati emotionale, inclinatie catre exagerare in ceea ce priveste traditiile, propria ereditate, istoria, etc.
Lilith in casa a V-a
Indica o fiinta marcata de extremism (tensiuni, dificultati) in ceea ce priveste iubirea, creativitatea, relatiile amoroase, relatiilecu copiii. Fiinta va cunoaste tentatii sexuale si incercari ale focului. Uneori, inclinatiile spre practici sexuale perverse sau apelarea la practici magice sau vrajitoresti pentru a seduce o persoana. Nativul poate fi inclinat catre adulter sau legaturi amoroase secrete.
Lilith in casa a VI-a
Indica, in general, o karma negative profesionala. Fiinta va fi marcata de incercari de tipul indoielii, eruditiei sterile, intelegerii eronate fricii, tentatii materiale si de incercari (spirituale)ale pamantului. Fiinta este extremista in tot ceea ce are legatura cu sanatatea, munca, disciplina, datoria. Posibile relatii sexuale cu subordonatii sau alte persoane din anturajul profesional. Activitati secrete, bolidificile sau ciudate. Nativul va avea nevoie de o intensa purificare pentru a-si redobandi sanatatea.
Lilith in casa a VII-a
Indica un extremism in relatia de cuplu, in plan social si in raporturile cu justitia. Nativul exagereaza rolul sexualitatii in casnicie sau poate avea legaturi amoroase cu asociatii. Dificultati de comunicare in plan social, adultere, blocaje afective- toate acestea pot marca existenta nativului. Poate fi vorba despre o karma relationala, care se poate manifesta prin ruperea unor asocieri, contracte, prin divorturi. Fiinta va cunoaste incercari ale aerului.
Lilith in casa a VIII-a
Indica o fiinta marcata de tentatii sexuale si de incercari ale apei (mai ales de tip imaginar). Nativul va fi marcat de obsesii sexuale, obsesia mortii si va aborda la modul extremist ocultismul (posibile inclinatii catre magia neagra), mostenirile, afacerile, banii. Posibile tendinte sexuale perverse. Uneori poate fi vorba despre o karma sexuala. Nativul poate fi marcat de cosmaruri, de tendinta de a castiga bani pe cai oculte, de a fi vampirizat de energia sexuala (sau ar putea avea probleme legate de continenta sexuala in somn).
Lilith in casa a IX-a
Indica o fiinta marcata de dificultati in ceea ce priveste calatoriile in strainatate, relatiile cu strainii, filosofia, spiritualitatea. Nativul va cunoaste incercari de tip eruditie sterila, intelegere eronata (psihice) si incercari ale focului. Posibil fanatism in plan spiritual sau religios, rasism, intoleranta etnica, dificultati in invatarea limbilor straine. Fiinta este inclinata catre porniri aventuriste excesive si poate face greseli grave de ordin spiritual (in cel mai rau caz poate deveni un guru al unei grupari malefice).
Lilith in casa a X-a
Arata ca individul se va confrunta cu incercari ale pamantului, cu tentatii materiale. Nativul va fi marcat de o sete maladiva de putere, de ambitii nemasurate in cariera profesionala, de inclinatii politice extremiste, totalitare (dictatoriale).
Uneori, este vorba despre o karma negativa in raport cu un colectiv amplu (chiar o natiune, un popor). O karma legata de cariera profesionala este probabila, putand conduce la mari blocaje in ascensiunea socio-profesionala ce produc intense frustrari. Imagine sociala negativa (de fiinta perversa, dura, etc)
Lilith in casa a XI-a
Indica relatii extremiste, dizarmonioase cu prietenii, cu grupurile. Nativul se va confrunta cu incercari ale aerului, la modul concret. Incercarile pot apare prin intermediul prietenilor, cunostintelor, grupurilor. Uneori fiinta poate avea relatii sexuale cu o persoana din anturaj, alteori moartea prematura a unui prieten poate fi marcanta. Incercari neasteptate, originale, imprevizibile. Fiinta va avea tendinte extremiste, inclinatie spre excese de idealism, de abstractiune, spre extravagante.
Lilith in casa a XII-a
Indica o confruntare a nativului cu incercari psihice de tipul himerelor si incercari (spirituale) ale apei, mai curand imaginare. Pot apare dezechilibre psihice, inclinatia catre consumul de droguri sau alte toxice, catre iresponsabilitatea totala, tradare, escrocherie. Dusmanii ascunsi pot face uneori apel la vrajitorie impotriva nativului (sau acesta actioneaza ocult impotriva unor inamici inamici imaginari). Nativul poate fi marcat de cosmaruri, mediumitate necontrolata, nevoia obsesiva de singuratate, incapacitatea de integrare sociala. Unele boli cronice, anumite perioade de insingurare si austeritate, pot conduce (daca sunt intelese cu luciditate) la eliminarea unei karme negative.

Un comentariu:

  1. What's up it's me, I am alsο viѕiting this website οn а regular basis, thіs
    wеbsite is in fact pleasant and the users arе in fact shaгing pleasant thοughts.

    RăspundețiȘtergere