sâmbătă, 19 noiembrie 2011

VI. Dumnezeu, în respiraţia mea

Exerciţiul 6.
Cu ochii închişi practicaţi un anumit timp conştientizarea senzaţiilor corpului. Apoi conştientizaţi respiraţia aşa cum aţi făcut-o înainte şi rămâneţi conştienţi pentru câteva minute....
Reflectaţi acum că acest aer pe care îl respiraţi este încărcat cu Putere şi PREZENŢA Unităţii. Gândiţi aerul ca fiind un OCEAN Imens care vă înconjoară… un ocean colorat cu prezenţa lui Dumnezeu şi cu fiinţa lui Dumnezeu… Când trageţi aerul în plămâni trageţi Unitatea … Fiţi conştienţi că respiraţi Puterea în prezenţa lui Dumnezeu, a Unităţii odată cu fiecare respiraţie. Rămâneţi în această conştienţă atât cât puteţi… Observaţi ce simţiţi când conştientizaţi că inspiraţi pe Dumnezeu cu fiecare respiraţie….

ALTE REFLECTĂRI
1. Când inspiraţi, conştientizaţi Spiritul Lui Dumnezeu care vă inundă plămânii cu energia divină pe care o aduce cu el.
2. Când expiraţi, imaginaţi-vă că expulzaţi toate impurităţile … temerile … simţămintele negative…neajunsurile şi slăbiciunile.
3. Imaginaţi-vă că vedeţi întregul corp devenind radiant şi viu prin acest act de inspirare a Spiritului Lui Dumnezeu şi de expulzare a tuturor impurităţilor… Rămâneţi în această conştientizare cât puteţi fără a fi distraţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu