joi, 24 noiembrie 2011

Meditaţia pentru vindecarea karmică

(Meditaţia de conştientizare a karmei prin metoda autoregresivă) (durata: ≈ o oră)
Într-un loc unde nu riscaţi să fiţi deranjaţi, întinşi pe pat, încercaţi să vă liniştiţi respirând profund de câteva ori, cu intenţia mentală de a vă adânci, cu fiecare respiraţie, într-o stare de relaxare din ce în ce mai profundă. Puteţi începe relaxarea de la picioare spre cap, spunând rar : „îmi relaxez tălpile picioarelor, gleznele”, mutaţi privirea interioară pe zonele următoare,...„îmi relaxez bazinul, sunt din ce în ce mai relaxat, îmi relazez....,...., palmele,...,...,capul”.
În continuare, vă imaginaţi un ecran uriaş pe care apar imagini colorate în culorile corespondente chakrelor, roşu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet, alb-indigo. Insistaţi asupra culorilor pe care nu le puteţi vizualiza mental. Pot fi corzi aruncate în acea coardă şi pot fi tăiate prin această meditaţie.
Puteţi cere ajutorul ghizilor dumneavoastră spirituali, al îngerilor şi Arhanghelilor, Arhanghelului Înţelepciunii lui Raziel pentru a vă îndruma paşii acestei autoregresii către problemele ce au cauzat anumite probleme în prezent. Puteţi să vă referiţi fie la modul general, fie o problemă anume pe care o consideraţi a fi de natură karmică şi a cărei rezolvare nu o puteţi găsi.
Proiectaţi mental imaginile luminoase ale simbolurilor Cho Ku Rei, Sei He Ki, Hon Sha Ze Sho Nen în faţa ochilor.
Imaginaţi-vă un coridor lung, care are de o parte şi de alta uşi diferite. Aceste uşi reprezintă probleme din diferite sectoare ale vieţilor trecute, probleme care nu au fost rezolvate sau nu au fost plătite. Vizualizaţi-vă, alegând la întâmplare o uşă. Proiectaţi Hon Sha Ze Sho Nen luminos pe ea, cu intenţia să vă arate practic unde aţi greşit. Când intuiţia vă spune, puteţi deschide uşa şi păşi în interorul camerei. Indiferent ce sentimente vă cuprind, indiferent ce veţi vedea, important este să reuşiţi să vă detaşaţi, fără a vă implica emoţional.
Dacă doriţi să vedeţi cum arătaţi în acea perioadă, imaginaţi-vă o oglindă mare, cât întregul corp, şi uitaţi-vă în ea. Posibil să aveţi alt sex, să vi se „arate” un copil... Plimbaţi-vă prin aceste amintiri karmice şi observaţi cu atenţie situaţiile prin care aţi trecut atunci şi care şi-au lăsat urme până astăzi. Fiţi calmi, relaxaţi, nu vă implicaţi, observaţi ! După ce aţi conştientizat unde aţi greşit sau care este situaţia ce trebuie îndreptată, întoarceţi-vă, ieşiţi pe uşă. Mulţumiţi ghizilor spirituali, îngerilor şi arhanghelilor pentru sprijinul pe care vi l-au acordat.
Imaginaţi-vă că vă deschideţi inima şi oferiţi mental iertare tuturor celor faţă de care aţi greşit în orice timp şi spaţiu, oriunde şi oricând, iertare însoţită de o iubire pură. Imaginaţi-vă un nor diafan pornind din chakra inimii care învăluie atmosfera şi care, în final, vă învăluie în întregime şi pe dumneavoastră. Puteţi cere ajutor Maicii Domnului şi energiilor sale materne şi vindecătoare, pentru a putea depăşi pragul karmic mai uşor, în relaţiile cu proprii copii.
După ce aţi terminat, respiraţi profund de mai multe ori şi, cu un surâs pe faţă, deschideţi uşor ochii. Nu vă ridicaţi imediat. Puteţi rememora ceea ce aţi „trăit” în timpul meditaţiei. Este recomandat să nu deschideţi mai multe uşi, poate fi greu de suportat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu