sâmbătă, 19 noiembrie 2011

ASTROLOGIE -Karma lui Junona

Juno ne arata in ce mod casatoria va juca un rol in viata noastra si care sunt lectiile de invatat la nivel karmic.
Informatii orientative privind conjunctiile lui Junon:
- Soare : aduce o casatorie frumoasa cu implicatii in plan social. Poate aduce un partener puternic (nu doar fizic) sau o cu o pozitie sociala superioara. Pentru femei poate aduce un partener asemanator tatalui.
- Luna: indica o legatura cu o puternica incarcatura emotionala cu o viata intima, privata foarte bogata. Emotii si sentimente foarte puternice.
Pentru un barbat poate aduce o partenera asemanatoare mamei.
- Mercur: comunicarea este o componenta importanta a casatoriei. Daca nu sunteti o persoana foarte comunicativa atunci prin intermediul partenerului va trebui sa deveniti mai deschis(a).
- Venus: indica o casatorie bazata foarte mult pe latura sentimentala. De obicei indica o casatorie plina de farmec in care sentimentele dintre parteneri sunt foarte puternice.
- Marte: o pozitie dificila care indica o casatorie agitata, dinamica , deloc linistita. In functie de pozitia in zodia si casa si celelalte aspecte se poate ajunge pana la violente domestice sau agresiuni de tot felul (fizice, verbale etc.)
- Jupiter: casatoria este o modalitate de a evolua si de a creste atat dpdv material cat si spiritual. De obicei partenerul joaca un rol de ghid si te poate ajuta sa te descoperi, iti poate deschide porti noi.
- Saturn : indica existenta unei karme relationale ce trebuie rezolvate in aceasta viata. Fie indica o casatorie dificila sau tarzie, fie o lipsa a casatoriei. Mai poate aduce un partener mai in varsta sau mai experimentat.
- Uranus: casatoria va fi un loc al suprizelor , al neprevazutului si un loc in care vei sau va trebui sa experimentezi sentimentul de libertate si independenta.
- Neptun : casatorie plina de mister sau un partener misterios ascuns. Poate aduce deziluzii si abandonari.
- Pluton: casatoria va fi modalitatea prin care la un moment dat va trebuie sa te schimbi radical. Intrega ta personalitate si viata va fi schimbata in intregime. Este un proces dur dar din care vei iesi total diferit(a), va fi un pas inainte pe calea evolutiei tale. In functie de pozitionarea in zodia si in casa fiecare din aceste interpretari se modifica, se nuanteaza
-Junon conj. marte in casa V, o casatorie din dragoste din care nu va lipsi pasiunea;
-Junon conj. saturn in casa XI, casatorie bazata mai mult pe sentimente de prietenie cu o persoana mai matura care va juca rol de 'profesor';
-Junon conj. cu uranus in casa XI, casatorie hotarata brusc, pe neasteptate, dupa o mare prietenie (amicitie transformata in iubire), dar nu stiu cat de stabila va fi in timp;
-Junon conj. cu luna in casa VII- junon in casa casatoriei, pozitia ideala. conj. cu luna poate fi casatorie cu o persoana mai tanara.
Juno conjunct cu Lilith indica fie o anumita teama , frica inconstienta de a te casatori fie o casatorie cu dificultati in care sotul/sotia are o influenta nefasta (tradari, violente etc.) Juno in conjunctie cu AS arata ca pt. persoana respectiva casatoria si uniunea legala este un aspect foarte important si adesea este un element de evolutie. Pentru persoana respectiva casatoria este un factor care ii influenteaza profund viata si personalitatea. Este posibil ca aceasta persoana sa imprumute din caracteristicile si trasaturile de caracter ale partenerului (ei).
In sinastrie poate conjunctia Juno-AS sublinieaza importanta casatoriei si relatiei stabile pentru persoana cu AS. Ea poate simti ca celalalt este persoana cu care ar putea stabili o relatie mai serioasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu