joi, 24 noiembrie 2011

ÎMPĂMÂNTAREA - Tehnici

Tehnicile de împământare sunt tehnici multifunctionale foarte utile. Scopul este de a elimina energia negativă din corp, cum ar fi emoţii negative, boli virotice, magie şi alte atacuri. De asemenea, să cureţe fiecare chakra, astfel încât chakrele să fie în stare mai bună. Starea de sănătate bună a Chakrelor va spori capacitătile noastre paranormale. Obstrucţionarea luminii îmbolnăveşte corpul, deci este important să păstraţi fiecare parte a corpului în lumină. Vom face un scut de energie puternic.
Deci, scopul de bază al tehnicii este: un corp sănătos, şi minte sănătoasă, sensibilitatea crecută, pentru a face un scut corpului, şi pentru a găsi prosperitatea în viaţa de zi cu zi.

Tehnici de împământare:
1. Aşezaţi-vă pe un scaun, picioarele pe sol depărtate la o distanţă de o lăţime de umeri.
2. Imaginaţi-vă o lumină puternică (de obicei albă sau aurie-galbenă), care a căzut din cer, energia intră în coroană din cer şi luminează cavitatea capului. Când simţiţi coroana deschisă spuneţi: "aaauuuuummmm." Imaginaţivă atunci cum lumina împinge spre exterior murdăria. Gândeţi-vă cum de multe ori aţi avut dureri de cap, anxietate sau aţi fost nervoşi, sau diverse alte probleme asociate cu mintea, aceasta e murdăris pe care o eliminaţi. Imaginaţi-vă glanda pineală cât mai curată şi mai activă. Apoi infiltraţi lumină şi energie indigo. Când curăţaţi al treilea ochi spuneţi: "ooooooommmmmmmmm."
3. După ce cavitatea capului în interior este curată, energia din cer a început să meargă în jos în gât împingând afară murdăria. Imaginaţi-vă glanda tiroidă şi paratiroide cât mai curate şi mai active. Când curăţaţi chakra gâtului spuneţi: "hhhaaaaaaaaammmmmmm."
4. Energia se împarte în două direcţii, spre umărul drept şi umărul stâng. Acum ne concentrăm vizualizarea la dreapta (pentru un stângaci). Mâna dreaptă a fost umplută cu energie, este curăţată de murdărie, din degete tâşneşte lumină şi energie şi chakra din centrul palmei se deschide ca o floare emanând energie. După ce degetelee de la mâna dreaptă sunt curate, vom comuta vizualizarea la mâna stângă. Pe mâna stângă vom face vizualizarea ca la mâna dreaptă.
5. Acum ne vom concentra pe piept vizualizarea. Energia începe să vină în jos şi să inunde cavitatea toracică şi face acelaşi lucru pentru. Imaginaţi-vă glanda timus curată şi mai activă. Nu uitaţi să spuneţi "yyyaaaaaaaammmmmmm" curăţaţi chakra inimii.
6. După ce energia a curăţat cavitatea capului, gâtului, pieptului lăsăm ca energia să ajungă în zona stomacului. Imaginaţi-vă rinichii, suprarenalele, splina, intestinele şi pancreasul cât mai curate şi mai active, în scopul de a curăţa mizeria şoptind "rrraaaaaaammmmm". Apoi facem acelaşi lucru cu tantien Chakra, Chakra sex şoptind "vaaaaammmmm"), coborâm energia în chakra de la bază şoptind "lllaaaaaaaaammmmmm"). Imaginaţi-vă, de asemenea, tot sistemul de reproducere cât mai curat şi mai activ.
7. Imaginaţi-vă energia cum coboară prin picioare spre pămţnt. Patrunde în straturile de la suprafaţa pământului în cele din urmă a ajuns la nucleul Pământului. Primiţi energia cerului, care din chakra în chakra coboară în centrul pământului, iar energia pământului urcă până iese prin coroană şi este răspândită la un metru mai sus de cap, ca o umbrelă.
8. Energia Pamantului este răspândi lumina de un metru deasupra capului de o forma umbrelă. Deplasare la expunerea arunca lumina să deţină janta umbrelă în jos şi forma o minge de lumina verde.
9. Melajul celor două energii luminează inima, rămânând aici.
10. Vizualizaţi cum energia din inimă se revarsă în exterior şi gândiţi cum compasiunea şi iubirea îi acoperă pe ceilalţi. Deschideţi ochii. Rămâneţi câteva minune în locul în care sunteţi.
Nu uitaţi să faceţi în fiecare zi orice tip de tehnică de împământare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu