vineri, 4 noiembrie 2011

Trezirea, dinamizarea şi armonizarea energiei la nivelul SAHASRARA

Coronar 1, Coronar 2, Coronar3 şi Coronar4
Primul dintre punctele structurii Sishencong care trebuie să fie energizat este situat pe linia mediană verticală a capului, pe meridianul Vas Guvernator, fiind cel mai apropiat de frunte. Acest punct este denumit Coronar 1 şi este situat la aproximativ 1 TS'UN anterior faţă de punctul VG 20.
Cel de-al doilea punct care trebuie să fie stimulat prin presopunctură este situat în partea stângă a capului şi este numit Coronar 2. El se află la aproximativ 1 TS'UN lateral faţă de VG 20, pe o linie orizontală imaginară perpendiculară pe meridianul Vas Guvernator. Această linie imaginară urmează conturul cutiei craniene şi uneşte vârfurile celor două urechi, pe deasupra capului.
Cel de-al treilea punct care trebuie să fie stimulat prin presopunctură este numit Coronar 3 şi este plasat în mod simetric faţă de Coronar 2, în dreapta, pe aceeaşi linie orizontală care este perpendiculară pe meridianul Vas Guvernator. Coronar 3 este situat la 1 TS'UN lateral şi la dreapta faţă de VG 20, adică la 2 TS'UN-i lateral faţă de Coronar 2.
Cel de-al patrulea punct necesar pentru dinamizarea CH'I-ului în vederea activării zonei coronare, SAHASRARA, este localizat pe linia mediană verticală a capului (pe meridianul Vas Guvernator), la 1 TS'UN posterior faţă de VG 20. Punctul este denumit Coronar 4. Este important ca suita de puncte Sishencong să fie dinamizată prin presopunctură exact în această ordine, care este absolut necesară pentru dinamizarea armonioasă a energiilor ce declanşează vibraţiile elevate necesare intrării în rezonanţă a zonei coronare cu energiile divine corespondente din Macrocosmos. În plus, având în vedere eficienţa sa excepţională, menţionăm că această structură esoterică rezonantă, care este esenţială pentru spiritualizarea fiinţei umane, face parte integrantă şi din alte structuri esoterice rezonante.
Aşa cum am mai precizat anterior, după energizarea realizată prin presopunctură a celor patru puncte ale structurii Sishencong, este necesar să vizualizăm amplificarea simultană a curentului subtil alb strălucitor în fiecare dintre punctele dinamizate, timp de aproximativ 5 minute, înainte de a realiza presopunctura în punctul VG 20. Iniţiaţii în această formă esoterică de presopunctură afirmă că, în acest fel, structura Sishencong va stabiliza frecvenţa de bază „purtătoare" de la nivelul lui SAHASRARA.
Ultimul punct al acestei structuri care trebuie să fie dinamizat prin presopunctură este VG 20. Cele cinci puncte ale Structurii Esoterice Rezonante care induce trezirea, dinamizarea şi armonizarea energiei la nivelul lui SAHASRARA, privite în spaţiu, alcătuiesc o piramidă, VG 20 fiind „piatra unghiulară" (vârful piramidei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu