joi, 17 noiembrie 2011

INTERPRETAREA SENZAŢIILOR CE APAR ÎN TIMPUL ŞEDINŢELOR REIKI

Pentru omul sănătos.
-Inima dă senzaţia de căldură uniformă (nu exagerată)
-Plămânii dau senzaţia de furnicături uniforme
- Rinichii dau senzaţia de răceală
-Restul corpului ar trebui să dea senzaţia de uşoară căldură (mai mică decât cea degajată de inimă).
Dacă apar doar senzaţiile standard, înseamnă că persoana este perfect sănătoasă.

Furnicăturile pot semnala locul unei inflamaţii, infecţii. Poate însemna însă şi o lipsă de energie.
Senzaţia de răceală poate indica un blocaj vechi de energie, care influenţează puterea de viaţă a organismului, dar poate semnaliza şi lipsa unui organ. Pentru dizolvarea blocajelor energetice este nevoie de o muncă perseverentă. Senzaţia de răceală (altundeva decât în dreptul rinichilor) arată o insuficienţă energetică, de fluide ale corpului (de Yin). Senzaţia de ceva dens, indică prezenţa unei energii turbionare, a unei formaţiuni
Senzaţia de fierbinţeală, semnalizează faptul că energia vitală este bine primită. Senzaţia de căldură este cea mai frecventă senzaţie în timpul şedinţelor Reiki. Cu cât mai întensă este această senzaţie, cu atât mai mare nevoie este de Reiki.
Senzaţia de lipeală, probabil înseamnă că este nevoie urgent de energie. În urma încărcării cu energie a locului respectiv, această senzaţie dispare.
Senzaţia de respringere, sau este vorba de un blocaj foarte vechi de energie, sau Reiki este refuzat. Trebuie clarificat cu persoana respectivă dacă este dispusă să conştientizeze problema cu care se confruntă.
Senzaţia de împingere a palmei către înapoi, poate arăta prezenţa unui câmp puternic în acea zonă, ce apare din cauza unei formaţiuni (noduli, chisturi, pietre, tumori).
Senzaţia de atracţie a palmei către corp indică o insuficienţă energetică, posibila lipsă de fluide ale corpului sau a unei părţi a corpului ce tocmai a fost extrasă prin operaţie.
Senzaţia unei palme grele indică o coborâre a organelor intrene din acea zonă
Senzaţia de curgere (flow): Reiki este bine primit şi circulă fără oprelişti prin tot organismul.
Senzaţia de durere poate fi un semnal pentru eliberarea unor energii blocate, dar o durere estompată poate semnaliza şi o aglomerare de energie. Poate indica şi o fractură. Dacă simţiţi că durerea urcă pe mână, nu o lasaţi să ajungă la umăr, întrerupeţi tratamentul, scuturaţi-vă puternic mâinile, vizualizaţi energia gri că se scurge din palme în pământ, purificaţi-vă, spălaţi-vă pe mâini.
Acestea sunt simple indicaţii, nu este obligatoriu să aveţi aceste senzaţii. Ascultaţi-vă intuiţia şi palmele, deoarece acestea sunt cei mai buni sfetnici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu