sâmbătă, 19 noiembrie 2011

ASTROLOGIE -Karma lui Junona

Karma lui Junona

Karma lui Junona în cele 12 Semne

Este un asteroid care orbiteaza între Marte si Jupiter (centura de asteroizi). Descoperit de astronomi pe la începutul secolului XX, folosit în descrierea relatiilor de casatorie, care de cele mai multe ori nu sunt întâmplatoare. Reîntâlniri, datorii, probe, experiente, recompense si premii puse deoparte pentru fiecare; apar si reapar mereu în relatiile umane. Până vom învata cum sa ne comportam, ce este dragostea, iubirea si ce este asocierea, prietenia.
JUNONA ÎN BERBEC
Se cauta un partener puternic, hotarât si impulsiv, care sa controleze si sa dirijeze aceasta viata mai indecisa. O posibila lupta constanta , care face parte din placerea provocarilor si atingerea unor reusite mai dificile.
JUNONA ÎN TAUR
Nativul va cauta un sot stabil, solid, cu picioarele pe pamânt, materialist, serios si practic. Nativul are nevoie de siguranta materiala în casatorie. Sotul este posibil sa fie posesiv si gelos. Este foarte senzual.
JUNONA ÎN GEMENI
Nativul cauta un sot cu care sa-si poata împarti interesele intelectuale. Are nevoie mai mult de un prieten sau de un interlocutor decât de un sot. Poate sa-l întâlneasca într-un mediu legat de studiu.
JUNONA ÎN RAC
Nativul va cauta un partener foarte familial, care doreste sa fondeze un camin traditional si care sa accepte responsabilitatile familiale. Îl doriti romantic si emotiv, cu multa imaginatie. Planul sensibilitatii este capital pentru acest nativ.
JUNONA ÎN LEU
Nativul cauta un partener stralucitor, creator, artist si generos. Concepe casatoria ca pe un fel de flirt si aventura. Are nevoie de un partener demonstrativ. Doreste o casatorie minunata. Acorda o mare importanta aparentelor exterioare.
JUNONA ÎN FECIOARA
Nativul va cauta un sot discret, organizat, metodic si precis. Aveti nevoie de cineva care sa va sprijine în viata cotidiana. Puteti sa-l întâlniti în cadrul relatiilor de servici.
JUNONA ÎN BALANTA
Nativul va cauta un sot artist, inteligent, sociabil care sa-i aduca un echilibru. Doreste armonie în casatorie. Raporturile conjugale vor fi mai mult intelectuale si estetice decât fizice. Doreste egalitate în casnicie si sa-si respecte traditia. Acorda importanta farmecului si frumusetii fizice.
JUNONA ÎN SCORPION
Nativul cauta un sot misterios, magnetic si foarte senzual. Comunicarea este foarte mentala, intima si sensibila. Doreste sa împartaseasca secrete cu partenerul. Doreste sa studieze subiecte esoterice cu el. Sexualitatea este o parte importanta a relatiilor sale conjugale. Magnetism atractiv este foarte puternic.
JUNONA ÎN SAGETATOR
Nativul va cauta un sot optimist, de viata, evoluat spiritual si cu care sa împartaseasca o cercetare, studiu sau sa faca calatorii. Nativul are nevoie de libertate, de spatiu si independenta în cuplu. Se intereseaza de esoterism. Uneori partenerul poate fi strain.
JUNONA ÎN VARSATOR
Casatoria nu este foarte favorabila pentru nativ, el cauta un partener care sa fie mai mult un prieten decât sot. Este extremist, original si cauta pe cineva de admirat. Are nevoie de o mare libertate. Poate sa-l întâlneasca în cadrul actiunilor umanitare.
JUNONA ÎN PESTI
Nativul va cauta un sot sensibil, sentimental, tandru si evoluat spiritual care sa participe la viata lui interioara. Îl doreste inspirat, intuitiv, creator si compatimitor. Cautari spirituale si esoterice împreuna cu el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu