sâmbătă, 19 noiembrie 2011

ASTROLOGIE - LILITH

Lilith in semne

Influenţa lui Lilith in semne se face resimtita la nivel astral (psihomental), in fiinta umana. Lilith poate fi considerataca o entitate spirituala malefica aflata intr-o profunda rezonanta cu aspectele malefice, abisale ale zodiei Scorpionului (si, intr-o anumita masura, Pestilor) care imping fiinta umana catre sexualitate anarhica, autodistrugere (sinucidere), extremism (atitudine de tip totul sau nimic), secretomanie excesiva, dizarmonioasa, agresivitate, sadism (sau masochism, uneori), magie neagra, feminitate extremista, agresiva (gen amazoana, femeie “emancipata”), combinata cu refuzul maternitatii si al principiului masculin, constient si ordonator (eventual cu porniri catre lesbianism, intre o femeie “activa “ si una “pasiva”). La nivel subtil, este vorba despre existenta unor rezonante malefice, a unor impuritati, la unanumit nivel al fiintei, a unor energii tamasice, latente, inhibate. Prin purificare si alchimizare (transmutare, sublimare) aceste energii devin benefice, elevate, pornirile negative mai sus amintite devenind tendinte pozitive, superioare (iubire, detasare, integrarea spirituala a potentialului sexual, echilibru, armonie, etc.).
Lilith in Berbec
Indica o fiinta care este extremista in ceea ce priveste vointa, munca, activitatea, spiritul de competitie, afirmarea propriei individualitati. Frecvent, aceasta pozitie a Lunii negre se coreleaza cu o karma de agresivitate. Fiinta va fi supusa in special incercarilor focului. (care vor fi cele mai dificile pentru ea). Nativul are anumite blocaje, dezechilibre si /sau impuritati la nivel de Manipura - chakra. Se poate vorbi despre impulsivitate in plan amoros, tendinte sadice, pornirea egotica de a provoca conflicte violente (cu riscuri mortale), inclinatia spre sporturi extreme. Posibile accidente. Nativul se poate identifica, uneori, cu o sexualitate agresiva, necontrolata.
Femeile cu aceasta pozitie au tendinte agresive, provocatoare, violente, curajul, in cazul lor, fiind inlocuit cu o pendulare intre frica de a nu fi agresate si tendinta de a fi agresiva (in virtutea ideii ca “cea mai buna aparare este atacul”).
Lilith in Taur
Indica o fiiinta care este extremista in ceea ce priveste banii, valorile materiale, alimentatia. Incercarile apar in acest caz in mod constant, cu regularitate, fiind vorba mai ales despre incercari ale pamantului (cele mai dificile in acest caz). Extremismul se manifesta prin lacomia fata de bani, valori materiale, lacomia alimentara, tendinta de a fura si de a pastra la modul incrancenat, posesiv, alternand cu un refuz total al banilor, al valorilor materiale. Apare tendinta, uneori, de a procura cu banii servicii sexuale (sau de a vinde servicii sexuale). Pot apare blocaje, dezechilibre si / sau impuritati la nivel de Muladhara - chakra. Uneori, fiinta este extremista in dragoste, manifestandu-si gelozia, posesivitatea, pentru ca aceasta pozitie a Lunii negre se coreleaza adesea cu o karma de posesivitate. Poate apare o mare inclinatie catre lene si dorinta intensa de a achizitiona sau poseda, combinata cu frica de a cheltui bani si o mare nevoie (egotica ) de securitate materiala.
Lilith in Gemeni
In acest caz extremismul se manifesta la nivel mental. Incercarile pot avea loc prin intermediul anturajului, a rudelor colaterale (frati, surori, veri) si vor fi, predilect, incercari ale aerului. Fiinta poate avea anumita blocaje sau dezechilibre la nivelul lui Anahatha - chakra. Curiozitatea, nevoia de comunicare vor fi orientate catre sexualitate, mistere, enigme, bizarerii, cunostinte despre entitatile malefice. Realizarea studiilor primare si medii este afectata, generand fiintei posibile handicapuri sau frustrari mentale. Putem vorbi adesea, de o karma de ignoranta (comunicare) in acest caz, de o anumita tendinta catre dispersie mentala.
Lilith in Rac
In acest caz extremismul se manifesta la nivel emotional, imaginativ. Fiinta va trece mai ales prin incercari ale apei , fiind vorba, in acest caz de o karma familiala. Nativul are o mare receptivitate fata de entitatile malefice. In cazul unei femei, este afectata manifestarea propriei feminitati, ca si intelegerea sau perceperea asupra a ceea ce reprezinta arhetipul feminitatii. In cazul unui barbat, relatia cu mama si cu femeile, in general, va fi afectata, manifestandu-se extremist, dizarmonios. Nativul va avea dificultati in ceea ce priveste alimentatia, somnul, viata de familie, memoria (de exemplu: somnul poate fi marcat de cosmaruri, alimentatia poate fi marcata de lacomie sau de refuz al hranirii - anorexie). Este afectata in acest caz functionarea lui Swadhisthana - chakra, ceea ce va afecta manifestarile sexuale ale fiintei respective (refulari, senzualitate dizarmonioasa, reprimarea aberanta a erotismului). Tendinta de hranire cu emotii perverse.
Lilith in Leu
Indica o manifestare extremista a vointei, dinamismului si creativitatii. Fiinta va trece mai ales prin incercari ale focului, solaritatea sa manifestandu-se tamas-ic, excesiv. Manipurachakra va fi perturbata in functionarea ei, generand fanatism, grandomanie, dorinte tiranice, afectarea vederii, a inimii. Nativul poate avea o sete maladiva de putere, de distractie, de satisfactii sexuale (cu riscul de vampirizare a energiei sexuale, in cadrul unor relatii amoroase). Relatiile cu copii vor fi dificile (atasament sufocant sau respingerea copiilor). Fiinta poate fi marcata de obsesia luxului, stralucirii, afirmarii.
Lilith in Fecioara
Fiinta se manifesta extremist in ceea ce priveste munca, simtul datoriei, ratiunea. Uneori, ea poate ajunge la analize si rationamente aberante, profund gresite (in cazul lui Lilith in Gemeni sau Fecioara putem vorbi despre incercari psihice din categoriile “intelegere eronata” , “eruditie sterila”, “indoiala”, in timp ce Lilith in Rac va adice incercari psihice de tip (“himere”).Incercarile de tip pamant vor predomina in acest caz, nativulputand fi marcat de o karma profesionala (obsesia corectitudinii, perfectinism excesiv, obligatii profesionale dificile, umilitoare). Muladharachakra este afectata in functionarea sa. Pot apare inhibitii sexuale, preocupari excesive legate de purificare (sau refuz al acesteia), regimuri alimentare, sau diverse boli stranii.
Lilith in Balanta
Extremismul apare, in acest caz, in viata sociala si in casnicie (viata de cuplu). Fiinta va fi obiectul unor incercari psihice de tip frica (absenta curajului) si a unor incercari spirituale de aer. Anahata-chakra este afectata in functionarea ei. Nativul are, in mod cert, o karma relationala, care-i va crea dificultati in plan sentimental, in asocieri, in casatorie (care e dorita in mod obsesiv sau respinsa cu furie), conducand la despartiri sau rupturi definitive, ce pot lasa un gol dureros in suflet. Fiinta poate cunoaste tentatia de a avea o relatie (sau de a se casatori) cu o persoana rau famata (criminal, dictator, traficant, etc.), pe care o percepe ca fiind un erou, o vedeta, etc.
Lilith in Scorpion
Este plasata in dimiciliu, indicand un extremism in trairea vietii sexuale si a interesului a tot ceea ce este misterios (atractia spre straniu, morbid, malefic, genul “horror”, respingator). Finta va fi marcata de tentatii sexuale si himere (ca incercari psihice), de incercari ale apei (spirituale). Swadhisthana-chakra este perturbata in functionarea sa, indicand excese sexuale, risipirea potentialului amoros, tensiuni emotionale, porniri morbide (sadism, violenta sexuala), porniri criminale (in genul a ceea ce desaria marchizul de Sade). Poate fi vorba despre o karma sexuala si/sau okarma legata de practici magice negative (vrajitorie). Controlul energiei sexuale (care poate fi vampirizata de entitati negative), a pornirilor distructive (sinucidere, crima), violenta este imperios necesara in acest caz. Dorintele extremiste sunt, de fapt, tentatii care, odata satisfacute, produc caderea fiintei in cauza.
Lilith in Sagetator
In acest caz, putem vorbi despre incercari psihice gen “intelegere eronata”, “eruditie sterila” si incercari (spirituale) de foc. Nativul va manifesta latura inferioara a Sagetatorului: lacomie, excese diverse, apetituri instictive necontrolate, megalomanie, nevoia de aventuri inutile, instabilitatea, refuzul profunzimii, al spiritualitatii. Manipuri-chakra va fi afectata in functionarea sa. Fiinta vine din alte vieti cu o karma de maiestru ratat, profet mincinos sau guru malefic (uneori, de aventurier notoriu). Ea va avea dificultati in calatoriile lungi si in contactul cu filozofia, religia, spiritualitatea.
Lilith in Capricorn
Indica extremism in plan profesinal si social. Nativii pot fi marcati de tentatii materiale si incercari de pamant. Ei sunt caracterizati de ambitia excesiva a puterii, atasamentul pentru o anumita pozitie. Incercarile apar in mod constant si durabil, depasirea lor (sau evolutia) fiind relativ lenta. Fiinta e inclinata catre obtinerea de favoruri sexuale mediate (favorizate) de functia pe care o detine, de infrangerea (distrugerea) adversarilor politici prin magie. Muladhara-chakra va fi, in mod cert, perturbata.
Pentru toate pozitiile lui Lilith, putem vorbi fie de tendinta de satisfacere pasionala, necontrolata, dezarmoioasa a unor anumitor dorinte sau inclinatii fie de frustarea produsa de nesatisfacerea lor. Extremismul, irationalitatea, distrugerea, perversitatea, sunt atribute tipic malefice, in timp ce armonia, echilibrul, luciditatea, deplasarea, sunt atribute divine, elevate. Lilith genereaza intotdeaunaintodeauna de primul tip, in timp ce purificarea si altchimizarea acestor “otravuri” conduce la atribute din a doua categorie.
Pentru pozitionarea in Capricorn, retinem o inclinatie catre o raceala exagerata a fiintei si catre intrainarea de toti oamenii (pe care o aduce o anumita pozitie politica sau sociala).
Lilith in Varsator
Varsatorul este oricum inclinat catre excese, Lilith exascerband aceste tendinte. Acestea se vor manifesta catre curente politice extremiste, porniri revolutionare sau rebele profund negative si distructive, atractia catre o cunoastere interzisa (magie neagra, astrologie magica malefica, vrajitorie). Putem vorbi despre incercare de aer si despre incercari psihice de tip “eruditie sterila”, “intelegere eronata”, “indoiala” si tentatii (la nivel mental). Functionarea lui Anahata-chakra va fi afectata. Incercarile vor apare prin intermediul prietenilor (anturajului), prin informatiile asimilate si vor fi bruste, relativ imprevizibile, si cu consecinte fulgeratoare, explozive . Posibila transformare a unui coleg sau prieten in partener sexual. Inclinatie catre originalitate neinspirata (de prost gust sau vulgara), porniri extravagante, nevoie obsesiva de libertate absoluta.
Lilith in Pesti (exaltare)
Pestii sunt supranumiti “infernul zodiacului”, fiind un simbol al marii (domiciliul simbolic al lui Lilith). Extremismul se va manifesta in acest caz prin consumul neconrolat de droguri sau substante intoxicante, prin obsesia evadarii din realitate, abandonul in stari psihice patologice (cosmaruri, halucinatii, dedublari in astralul inferior, come generate chimic, etc.), toate acestea indicand o mare receptivitate catre fortele malefice. Pot apare tentatii (la nivel emotional, de complacere in stari psihice negative - masochism, frustare depresie), himere (fantasmele iau locul realitatii), stari de frica, intelegeri eronate si incercari (spirituale) de apa. Incercarile spirituale pot fi (ca si in cazul altor zodii de apa) mai curand imaginare. Swadhisthara-cakra este afectata in functionaea sa. Atractie catre miscari oculte orientate negativ, secte religioase, muzica decazuta (rock, rap, death, metal, etc.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu